Sep 30, 2012

nước chấm tinh khiết

Kikkoman Soy Sauce
Some soy sauces are made in just a few days. Not Kikkoman. American-made Kikkoman Soy Sauce is naturally brewed and aged for full flavor from water, wheat, soybeans and salt. Its complex flavor, delicate aroma and appealing reddish-brown color complement and intensify the natural flavor, aroma and color of foods without masking or overpowering. That's a claim non-brewed soy sauces just can't make.

tra chang fish sauce, premiumTra Chang Gold Label Aged 2 Years
We are now shipping "the best of the best" Tra Chang Gold Label. This has been aged two years in the finest conditions, unlike standard high quality fish sauce which is aged 8-12 months. We are certain that this is the finest fish sauce you'll find anywhere. You will enjoy the relatively mild aroma, beautiful amber color, rich taste and crystal clear--total absence of any sediment in the bottle.
Tra Chang is known as having the best quality, using premium fish and method of production. See our photo tour of Tra Chang's facility, and learn how fish sauce is made.
All Natural. We recommend the 7 oz glass bottle. Store at room temperature in a cabinet away from sunlight. Ingredients: 70% anchovy fish, 29% salt, 1% sugar. Product of Thailand.

Nước tương Kikkoman là nhãn hiệu của Nhật, có nhà máy sản xuất tại Mỹ. Kikkoman làm rất nhiều sản phẩm nước chấm khác nhau. Nước tương nguyên chất đậm đặc, nước cốt đậu nành. Rất tinh khiết và bổ dưỡng. Lạ thay, giá lại rất rẽ. Bình 1 galon, 4 lít, khoảng 10 đô la trong các hàng bán sỉ wholesale. Bán lẽ, giá hơi cao hơn một tí.
Nước Mắm Tra Chang cá cơm anchovy fish gold label của Thái tinh khiết thơm ngon, làm theo phương pháp truyền thống. Giá cũng rẽ. Bằng hoặc rẽ hơn cả nước mắm TQ và VN, nước mắm TQ in cả 2 thứ tiếng Tàu và Việt.

Vấn đề là nên chọn nước chấm bảo đảm cho sức khỏe cá nhân và gia đình.